Innovatief Ontwerp

Zoals weergegeven in ‘identiteit’ is het ontwerp voortgekomen uit de wens om een solide, praktisch en mooi universeel ophangsysteem te maken voor planken, lades en andere wandelementen.

Het ophangsysteem bestaat uit twee aluminium elementen die eenvoudig in elkaar passen en waarbij geen andere bevestigingsmiddelen gebruikt hoeven te worden. Op deze manier kunnen de onderdelen eenvoudig verplaatst worden en zijn uitwisselbaar tussen de meubels onderling.

Door de spelingsvrije constructie kunnen grote krachten worden opgevangen en is het systeem uitermate stevig en solide. Het systeem is inmiddels gepatenteerd en zal tevens worden toegepast in andere meubels.

Omdat we met dik en massief hout werken is extra aandacht besteed aan de constructie van de meubels. In de Lounge Base zijn daarom intern extra kanalen gefreesd zodat het hout onder invloed van een variërende luchtvochtigheid toch wat kan werken zonder te scheuren.

Deze kanalen worden tevens gebruikt voor plaatsing van de stroomdraden bij het inbouwen van het stopcontact en/of verlichting. Door deze innovatieve oplossingen zijn er meubels ontstaan die op een andere manier te gebruiken zijn dan tot nu toe mogelijk was.

Inmiddels zijn wij bezig om de productlijn verder uit te breiden. Heeft u speciale wensen of ideeën waarbij ons gepatenteerd systeem toepasbaar zou kunnen zijn, laat het ons dan weten dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.